Gå till innehåll

Äta och fika

Slå dig ner i kaféet på Julita gård och trädgårdar utanför Katrineholm för en fika eller lunch. Vi har öppet under sommarsäsongen. Du kan också packa en matsäck och ha picknick i vår vackra park.

En röd byggnad med en skylt som hänger ut med texten Café och grusväg och grönska.
Fika eller ät en lättare lunch eller glass på Biby café inne på Julita gård och trädgårdar.

Inne på Julita gård

Biby café

Ta en kopp kaffe, njut av hembakt fika eller kanske en glass? Biby café serverar lunch, mackor och goda bakverk i en vacker miljö. Kaféet kan du bara besöka om du har betalat entré, eftersom det ligger inne på området.

Picknick i parken

Ta gärna med egen matsäck och avnjut på någon av våra fina picknickplatser i parken! Tänk på att det är förbjudet att grilla på området.

Utanför Julita gård

Julita Wärdshus

Har du något att fira eller vill du bara unna dig något extra? Julita Wärdshus, som drivs av stjärnkrögarna från Michelinkrogen Aira i Stockholm, serverar en exklusiv avsmakningsmeny med lokala smaker. Värdshuset ligger utanför parken vid entrén till Julita gård. Du kan kombinera middagen med en övernattning på värdshuset. Här erbjuds även lunchservering med en 4-rätters meny. Kom ihåg att boka i god tid i förväg!

Restaurang Röken

Restaurang Röken ligger utomhus under tak intill Julita Wärdshus och är en enklare restaurang med mat baserad på BBQ teknik från den amerikanska södern.